Het Aai zorgplan wordt hieronder uitgelegd.

 Aai Zorgplan

Machtiging

Als u lid wordt van ons Aai zorgplan dan machtigt u ons iedere maand een bedrag van uw rekening af te schrijven. De eerste maand betaalt u contant of per pin bij onze kassa. Daarna zullen wij iedere maand een bedrag afschrijven van uw rekening. U krijgt meteen voor drie maanden aan ontwormings- en vlooienmiddelen mee. Hierna kunt u deze ieder kwartaal afhalen. U krijgt hiervoor van ons een herinneringsmail.

Machtigingsformulier is hier te downloaden

Opzeggen

Over opzeggen doen wij niet moeilijk. Niets is vervelender dan aan een abonnement vast te zitten wat niet opgezegd kan worden. U kunt bij ons opzeggen door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij zullen een overzicht maken van de tot dan toe afgenomen diensten en/of producten. Het verschil in de reeds betaalde bedragen en de waarden van de afgenomen diensten en producten dient u dan nog wel aan ons te betalen (hierover krijgt u dan geen korting meer).

Wacht niet langer!

 

 

Websites waaronder wij bereikbaar zijn:
www.dierenartsdoetinchem.nl
www.kliniekdichteren.nl
www.dierenarts-doetinchem.nl
www.dierenkliniek-doetinchem.nl

Aai Dierenkliniek Dichteren
Kattenherberg Dichteren
Trimsalon Dichteren
Auroraweg 6A
7007 GZ Doetinchem
T 0314-384010 (24 uur per dag)
F 0314-384810
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aangesloten bij:

The EVDS is offering courses in special fields and/or levels for general practitioners De KNMvD is een vereniging voor en door de leden.