• Kliniek voor Gezelschapsdieren Dichteren Doetinchem

  • Kliniek voor Gezelschapsdieren Dichteren Doetinchem

  • Kliniek voor Gezelschapsdieren Dichteren Doetinchem

  • Kliniek voor Gezelschapsdieren Dichteren Doetinchem

Cindy Wagelaar-Wolf, dierenarts

Mijn naam is Cindy Wagelaar-Wolf. In 2001 heb ik mijn dierenartsendiploma behaald aan de Universiteit  van Utrecht.  Daarna heb ik in een gezelschapsdierenpraktijk in Arnhem gewerkt. Na 2 jaar hebben mijn man en ik samen Aai Dierenkliniek Dichteren (voorheen Kliniek voor Gezelschapsdieren Dichteren) geopend.  Ik heb erg  veel plezier in mijn vak. Zowel het contact met de baasjes als met de beestjes.  Mijn speciale interesse gaat uit naar chirurgie, laparoscopie echografie en tandheelkunde.

Peter Wagelaar, dierenarts

Mijn naam is Peter Wagelaar. Afgestudeerd 1998 aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn studie heb ik eerst ervaring opgedaan in Velp en in Amsterdam (Spoedkliniek voor Dieren). Op het eerste adres ben ik allround dierenarts geworden, op het tweede adres heb ik mijn kennis kunnen verdiepen tussen de specialisten van het Medisch Centrum voor Dieren. Na 3,5 jaar Amsterdam toch weer gekozen voor de rust en sfeer in het oosten. Mijn interesses zijn Interne geneeskunde bij gezelschapsdieren en dermatologie.

Angelique Heitink, dierenarts

Sinds 1 november werk ik als derde dierenarts naast Peter en Cindy bij dierenkliniek Aai. Daarvoor al ruim een jaar op oproepbasis en ik heb met een deel van jullie al kennis gemaakt.

Al 18 jaar ben ik dierenarts van gezelschapsdieren. De laatste 16 jaar heb ik met veel plezier in een kliniek in Overijssel gewerkt.

Geboren, getogen en woonachtig in Wehl, is het heerlijk om nu zo dichtbij huis mijn werkplek te hebben.

Bij Aai wordt zorg van hoge kwaliteit geleverd waarbij ook de communicatie met de baasjes belangrijk is. Dit is een manier van werken die prima bij me past.

Ik geniet vooral van het werken met honden, katten en knaagdieren.
Thuis heb ik een sheltie van bijna 14, een grijze roodstaart van 34 en twee kanaries.

Na deze eerste werkweek voel ik me al erg thuis bij Aai en hoop u in de toekomt ook te ontmoeten.

Ellen Kempers, dierenartsassistente

Na het behalen van mijn diploma paraveterinair (dierenartsassistente) aan het Groenhorstcollege in Barneveld ben ik sinds 2004 werkzaam in deze kliniek. Het werk is en blijft na al die jaren erg afwisselend en de omgang met zowel mens als dier spreekt mij erg aan. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en geniet ik van ons gezinnetje.

Anique Mengerink, dierenartsassistente

 Ik ben Anique Mengerink en ben sinds 1 september 2016 werkzaam bij deze dierenkliniek. Met veel plezier mag ik onderdeel uitmaken van het team in Dichteren!

 

 

 

Websites waaronder wij bereikbaar zijn:
www.dierenartsdoetinchem.nl
www.kliniekdichteren.nl
www.dierenarts-doetinchem.nl
www.dierenkliniek-doetinchem.nl

Aai Dierenkliniek Dichteren
Auroraweg 6A
7007 GZ Doetinchem
T 0314-384010 (24 uur per dag)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aangesloten bij:

The EVDS is offering courses in special fields and/or levels for general practitioners De KNMvD is een vereniging voor en door de leden.